Våra tjänster

Vi är specialister på Microsofts molntjänster. Det betyder att vi har en unik kunskap och kapacitet att erbjuda moderna lösningar inom hela Microsofts breda portfölj, med starkt fokus på kundnytta, säkerhet och skalbarhet.

Molntjänster

I dagens uppkopplade värld förväntar såväl kunder som medarbetare att allt finns tillgängligt. Med allt menar vi verkligen allt. Dessutom ska man kunna nå detta allt från överallt, och det från mobilen, paddan, datorn eller andra enheter. Det ska naturligtvis också vara säkert och juridiskt korrekt.

Med Microsofts molntjänster är det görbart. CloudIQ är Microsoft Partner och expert på dessa framtidssäkra lösningar. Vi ser till att dina projekt utförs skräddarsytt efter dina behov, att det sker säkert och ständigt uppdaterat, och tillsammans utvecklar en långsiktig affärsrelation genom utbildning och rådgivning.


Säkerhetslösningar

Allt fler svenska företag väljer idag att investera i olika lösningar som skyddar mot it-attacker. Och det är egentligen inte så konstigt eftersom de digitala hoten har fortsatt att öka. Men genom att jobba upp en hög it-säkerhet för verksamheten kan riskerna reduceras avsevärt.

Med hjälp av intelligenta it-system upptäcker vi säkerhetsluckor och täpper till innan du drabbas av ett bedrägeriförsök. Utöver ett aktivt säkerhetsarbete och riskhantering hjälper vi också våra uppdragsgivare med GDPR-frågor som rör deras it-miljö.

Service & support

Att hjälpa dig ger oss värdefulla insikter för att optimera din verksamhet. Våra supporttekniker har en allmänt bred it-kompetens, men en synnerligen hög spetskompetens inom Microsofts universum. Vårt mål är att alltid minimera strul och avbrott för våra kunder, så att de är snabbt på banan igen!

Genom en proaktiv problemhantering kan vi samtidigt identifiera och åtgärda problem i förebyggande syfte, samtidigt som våra kunders medarbetare får verktyg att fortsätta prestera på topp.


Allt för den moderna arbetsplatsen

Vår vision är att göra IT-livet enklare för alla våra kunder och därför levererar vi även hårdvara som möter behoven på dagens moderna och hybrida arbetsplatser. Som kund hos oss slipper du leta efter dyr utrustning eller oroa dig för säkerhet och kvalitet. Vi tar ansvar från "chip to cloud" och ser till att du och ditt team utrustas med exakt de verktyg du behöver och vill växa med.

Känn kraften i molnet med CloudIQ
- starkare och säkrare än någonsin

Åk till toppen