Om oss på CloudIQ

Teknikentreprenörer

Vår vision är att vara en ledande leverantör av innovativa lösningar för företags molnbaserade utveckling. Vi har samlat några av branschens skarpaste hjärnor och med en väl definierad moln-metodik hjälper vi våra kunder att lyckas! Vi har en stark förkärlek för entreprenörskap i kombination med teknikutveckling, och det tydliga målet att få fler och fler företag att flytta upp i molnet!

Personligt engagemang

Det är vår uppgift att vara bäst i klassen och hålla oss uppdaterade på faror och möjligheter som väntar varje molnig dag. Därför är vi framåtlutade, proaktiva och agerar snabbt. Vi är nyfikna och vågar testa nya idéer och tror på kreativ problemlösning. Det är därför som vi också bara rekryterar personer med drivkraft, ambitioner och personligt engagemang för det uppkopplade företagandet.

Vi växer oss starkare

CloudIQ ingår i den expansiva koncernen MIDAQ, där en lång rad starka svenska varumärken återfinns. Genom den här plattformen kommer vår tillväxtresa att bli ännu starkare och öppna upp för fler spännande, framtida affärer.

Vi söker ständigt efter nya konsulter och partners till CloudIQ och välkomnar därför alltid förutsättningslösa möten för potentiella samarbeten..

Åk till toppen