Utmaningar och möjligheter

CloudIQ levererar smarta lösningar för infrastruktur i molnet med fokus på skalbarhet, säkerhet och effektivitet.

CloudIQ gör din vardag enklare genom att leverera smarta lösningar för allt som rör infrastruktur i molnet. Vi arbetar med ett aktivt hållbarhetstänk och skräddarsydda lösningar, vilket bidrar till både ökad användning och effekt av er investering.  

Enkelt, smart och småländskt.

Livscykelhantering

CloudIQ erbjuder produkter som tjänst, vilket innebär att den IT-utrustning som behövs
hyrs ut och uppdateras baserat på kundens behov från produktval till återtag.
Våra flexibla lösningar gör kundens vardag enklare.
Medarbetarna får alltid tillgång till den senaste tekniken utan att kostnaderna ökar.

Våra Tjänster

Molntjänster

Vi gör din vardag enklare med hjälp av smarta molnlösningar med fokus på skalbarhet, säkerhet och effektivitet. Vi tar hand om allt som rör Er IT-infrastruktur i molnet vilket gör att du kan fokusera på verksamhetsnytta snarare än tekniska lösningar.

Läs mer

IT-säkerhet

Med hjälp av intelligenta IT-system upptäcker vi säkerhetsluckor och täpper till innan du drabbas av ett bedrägeriförsök. Utöver säkerhet och riskhantering hjälper vi dig med GDPR-frågor som rör företagets IT-miljö.

Läs mer

Support

Våra support tekniker finns till för dig, vart du än befinner dig och vad du än behöver hjälp med. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du får problem. Kontakta oss och vi tar hand om resten.

Läs mer

Teamet

Tobias Dahl

IT Support

servicedesk@cloudiq.se

Richard Skogsgårdh

IT support

servicedesk@cloudiq.se

Theo Niyonsenga

IT Support

servicedesk@cloudiq.se

Emanuel Foglander

Teamledare IT infrastruktur och support

servicedesk@cloudiq.se

Allt du behöver, var du än behöver det

Enhetlighet och sammanhang ger bättre produktivitet och underlättar samarbetskulturen. Få nya metoder för att hantera företaget och förbättra dina kundrelationer med integrerade arbetsflöden.

Prata med oss på CloudIQ om:

Microsoft 365 | Business

 

Din molnresa börjar här

Få allt du behöver för en lyckad övergång till molnet med hjälp av oss på CloudIQ. Vårt ramverk innehåller beprövad vägledning som utformats för att hjälpa kunder att skapa och implementera strategier för målsättningar vad gäller moln.

Nu behöver vi förstärka Teamet ytterligare

Vi på CloudIQ letar efter fler duktiga personer som gillar att arbeta brett och inom flera olika områden och är sugna på utmaningen i att vara med och utveckla vår verksamhet.
Vårt fokus är att leverera molntjänster men även supportera och ha ett helhetstänk inom IT och infrastruktur till våra kunder.

De roller vi söker är: Servicedeskmedarbetare, IT-konsult eller IT-specialist inom t.ex. Azure eller nätverk.

Vid frågor om tjänsterna kontakta Peter Hemmingsson på nr: +46 702 46 17 22 alt. +46 36 332 30 31 eller skicka in din ansökan till peter.hemmingsson@cloudiq.se

Vi ser fram emot din ansökan