Molntjänster för företag 

Vi sätter dina affärsbehov först och skräddarsyr lösningar med fokus på skalbarhet, säkerhet och effektivitet.

Molntjänster

Att ha IT-miljön i molnet ger din organisation så många fördelar. Vi arbetar med dig hela vägen för att integrera, hantera och styra upp infrastrukturen.

Säkerhetslösningar

Med intelligenta system upptäcker vi säkerhetsluckor och täpper till dem innan du drabbas, samtidigt som vi ser till att uppdateringar och förbättringar genomförs löpande.

Service & support

Våra passionerade support-tekniker finns till för dig med full support. Vi kan även utbilda din organisation för att uppnå optimal effekt av din investering.

Om du börjar jobba hos oss…

Lovar vi inte bara en attraktiv lön, utan också fullt stöd i din professionella utveckling, flexibla arbetssätt och grymt trevliga kollegor och kunder.

Så funkar det hos oss

Sedan jag började på CloudIQ har jag utvecklats mycket i min yrkesroll. Jag lär mig nya saker varje dag.
Hos oss har jag fått vara med och sätta min egen prägel på min arbetsroll. Vi är ett starkt och drivet gäng som ser möjligheterna i utmaningar som uppstår.
Vår företagskultur ger mig stor frihet i att planera mitt eget arbete. Vi uppmuntras att arbeta både hemma och på kontoret.

Framtidssäkra lösningar redan idag

Som mångårig Microsoft Partner är vi naturligtvis också en del av nya Microsoft Cloud Partner Program inom Infrastruktur (Azure), Säkerhet och Modernt arbete.

Smidigt, enkelt och hållbart 

Som en del av vårt erbjudande ordnar vi all den hårdvara som behövs på en modern arbetsplats. Du slipper strulet med att leta runt bland alla modeller av datorer och teknik. När vi tar fram förslag utgår alltid från ditt behov och önskemål och det blir väldigt enkelt för dig. Självklart gör vi också återtag på gammal utrustning.

Åk till toppen